LPG endermologie

In tegenstelling tot de technieken die op de markt beschikbaar zijn, biedt LPG endermologie een 100 % natuurlijk alternatief: de slapende cellulaire activiteit in het hart van onze huid opnieuw activeren om te strijden tegen alle onesthetische tekenen (rimpels, verslapte huid, hardnekkige rondingen, sinaasappelhuid, …).

Boek een sessie

LPG Endermologie

LPG Endermologie

Het nieuwe patent (gemotoriseerde rol en klep gecombineerd met een sequentiële aanzuiging) werkt gelijktijdig in op de afvoer van hardnekkige vetten en op de huidkwaliteit (stevigheid, sinaasappelhuid) en maakt het voor de lichaamstechnologie mogelijk om rechtstreeks in te werken op de adipocyten die aanwezig zijn in onze onderhuid (slankheidsscellen) en op de fibroblasten, die aanwezig zijn in onze huid (jeugdigheidscellen). Een 360°-aanpak maakt een einde aan het dilemma: slankheid of stevigheid?

Hoe werk het?

De endermologiebehandelingen, die net zoals een evenwichtige voeding of regelmatig sporten worden aanbevolen, sturen stimulansen naar de cellen die werken als “duwtjes” voor een optimale werking. De prikkels die naar de cellen worden gestuurd, fungeren als een "helpende hand" om hun potentieel te maximaliseren.

LPG Endermologie Behandeling

De huid wordt op een slimme manier gestimuleerd en is in staat om ongelooflijke transformaties te ondergaan: de productie van jeugdigheidsstoffen versnellen (collageen, elastine, hyaluronzuur) voor een stevigere huid, de procedure voor de afvoer van vetcellen activeren om het silhouet te verfijnen, vloeistofuitwisselingen opnieuw op gang brengen voor een diepe detoxwerking.

Onze endermologie-techniek werd ontwikkeld om op een volledig niet-invasieve, niet-agressieve, aangename en veilige manier gebruik te maken van dit natuurlijke potentieel. We zijn ervan overtuigd dat gezond en gerespecteerd weefsel de sleutel is tot een mooi figuur en een stralende, jeugdige huid.

Boek je afspraak

Veel gestelde vragen

Endermologie is een intensieve bindweefselmassage met behulp van een LPG-apparaat. De cilinders van dit apparaat pakken een huidplooi op en rollen deze in langzame en regelmatige bewegingen af. Hierdoor worden de huid, de onderhuid en het onderliggende bindweefsel stevig gemasseerd. De structuur van het bindweefsel en de doorbloeding verbeterd. De massage stimuleert de afvoer van het lymfevocht en afvalstoffen. Het zet een natuurlijk proces in gang waarbij de huid en het bindweefsel gezonder en sterker wordt.

Ook al wordt de endermologie behandeling met het LPG-apparaat aangeprezen als ‘pijnloos’, merken we in de praktijk dat lichte pijnsensatie wordt ervaren bij de eerste behandelingen. Bovendien kan het voorkomen dat er kleine blauw plekjes ontstaan na de eerste behandeling. Dit is afhankelijk van de gevoeligheid van de huid.

Succesvol toegepast bij:

  • Vastzittende vetophopingen (panniculose)
  • Lipoedeem
  • Bestraalde huid
  • Pijn aan spieren en gewrichten
  • Zwangerschapsstriemen
  • Huidverslapping
  • Na liposuctie of veel afvallen