Infrarood pakking

Ontspannen, afvallen zonder sporten of pijnklachten verminderen?
Infrarood pakking is het antwoord. Het is goed voor het lichaam, voelt geweldig en werkt ontspannend.

Boek een sessie
nashfit ems

Infrarood pakking

Infrarood pakking

Infrarood pakking werkt met infraroodwarmte. Het is klinisch bewezen dat infraroodstralen diep in het lichaam kunnen doordringen. Deze infraroodwarmte schommelt tussen een golflengte van 5 tot 15 microns. Dit is veilig en natuurlij. Een sessie met Infrarood pakking verhoogt je metabolisme, het verbetert je bloedcirculatie en tijdens de behandeling worden er calorieën verbrandt. Opgeslagen vet en afvalstoffen worden geëlimineerd en worden weggeleid via de huid. Zweten ondersteund bij het ontgiften van het lichaam.

Hoe werk het?

Terwijl de Infrarood deken opwarmt, wordt de anti-cellulitis creme op je huid aangebracht. Je wordt omwikkeld in een folie vooraleer je in het deken kruipt. De behandeling duurt 40 minuten een moment waar je heerlijk ontspannen en kan relaxen.

infra-rood pakking
infra-rood pakking

Infrarood pakking behandeling

Warmte zorgt voor de aanmaak van meer endorfines en zorgt ervoor dat pijnprikkels het brein niet bereiken. De infrarood warmtetherapie, zoals de Infrarood pakking, helpt bij de behandeling van chronische pijn. Chronische pijnpatiënten ervaren al minder pijn na de eerste sessie infraroodtherapie.

Infrarood pakking verhoogt je lichaamstemperatuur, hierdoor verhoogt het metabolisme waardoor je calorieën zal verbranden. Iemand met een gemiddelde conditie in een traditionele sauna bijna 300 kcal verbruikt. Een persoon met een goede conditie kan makkelijk 60 kcal verbranden. 

Ook cellulitis vermindert, niets als voordelen met de Infrarood pakking.

Boek je afspraak

Veel gestelde vragen

Infrarood pakking produceert infrarood warmte, welke we niet kunnen zien, maar alleen voelen als warmte. Deze infraroodwarmte schommelt tussen een golflengte van 5 tot 15 microns, idem aan deze van ons lichaam en de zon. Het is dus veilig en natuurlijk.

Vet wordt wateroplosbaar bij een lichaamstemperatuur van 38 graden. Door de verhoging van je temperatuur door infrarood, zal het smelten en als afvalstof afgevoerd worden.

De verhoogde temperatuur zorgt voor een verhoogd metabolisme, waardoor je calorieën zal verbranden. Tijdens een sessie met de Infrarood pakking zweet je meer dan bij sporten.

Het versterkt het hart en de bloedvaten net zoals lopen dat zou doen.

Dit is een lichaamseigen eiwit, houd de huid jong en soepel. De behandeling levert dus een bijdrage in het voorkomen van rimpels, pigmentvlekken en cellulitis.

Alle voordelen

  • Pijnverlichting
  • Zorgt voor ontspanning
  • Bevordert een goede nachtrust
  • Verbeterde doorbloeding
  • Ondersteunt herstel van het lichaam
  • Bevordert afvoer van afvalstoffen
  • Positief effect op fibromyalgie
  • Verstevigd huid door aanmaak collageen
  • Versterkt het immunsysteem