I-Shape EMS

Geavanceerde technologie voor esthetische centra

Revolutionair en uniek apparaat dat EMS-technologie gebruikt, ontworpen om billen te vergroten, cellulitis te verminderen, vet te verbranden en verschillende delen van het lichaam te versterken in dezelfde sessie.

Gezondheid, schoonheid en welzijn.
Vetverlies, spiergroei, versteviging en ontspanning.

I-Shape Studio
I-Shape

Wat is I-shape en hoe het werkt

i-shape EMS is ontwikkeld om schoonheidscentra een geavanceerde service te bieden waarmee ze unieke behandelingen kunnen uitvoeren op basis van elektrostimulatietechnologie.
Dankzij de werking van i-shape kunnen buik, billen, benen, armen en bekkenbodem tegelijkertijd worden bewerkt in een enkele sessie van 25 minuten.

Ons systeem veroorzaakt brede en perfecte samentrekkingen die dreigend gelokaliseerd vetverlies, toename van spiermassa, huidversteviging en eliminatie van gifstoffen veroorzaken.

Tot nu toe gebruikt door topsporters, acteurs, beroemdheden en modellen, brengt i-shape een efficiënte methode voor uw figuur en gezondheid binnen handbereik.

Een veelzijdige en intelligente software om de beste schoonheidsbehandelingen, fysieke voorbereiding en herstel te bieden in uw sport- en schoonheidscentra.

Ontdek de nieuwe Bio i-shape