I-sculpt

Verminder vet en toon zonder operatie!

I-sculpt

Een revolutie in de medisch-esthetische wereld.

Kwaliteit, innovatie en technologie.

Verbrandt tegelijkertijd vet en verstevigt de spieren als gevolg van de elektromagnetische impulsen met hoge intensiteit die door de apparatuur worden geproduceerd.
In slechts 30 minuten per sessie, 1 sessie per week.

I-sculpt
I-Sculpt

Wat is I-sculpt en hoe het werkt

I-sculpt fms brengt de vooruitgang van functionele magnetische stimulatie naar de geneeskunde met de veiligheid en werkzaamheid die worden gegarandeerd door de ontwikkeling, fabricage en het ontwerp van Europese engineering.

De behandeling is effectief en niet-invasief voor zowel vrouwen als mannen, en vergemakkelijkt de vetverbranding en het versterken van het lichaam.

Dankzij de meest geavanceerde techniek op de markt en een gerichte behandeling zie je resultaat binnen de eerste 4-6 sessies.

De intelligente software heeft verschillende functies die zijn geoptimaliseerd voor het doel dat voor elke patiënt is ingesteld, afhankelijk van het te behandelen gebied. Het is intuïtief en zeer eenvoudig in gebruik en is ontwikkeld met de meest geavanceerde technologie om een ​​optimale en effectieve behandeling te bieden.

De frequentie en intensiteit van de programma’s zijn vooraf vastgesteld en ontworpen op basis van eerdere onderzoeken, waarbij de impulsen worden verzonden volgens de ideale intensiteit voor elk te behandelen gebied.

Het heeft een database om patiënten te organiseren en snelle protocollen.

Een veelzijdige en intelligente software om de beste schoonheidsbehandelingen, fysieke voorbereiding en herstel te bieden in uw sport- en schoonheidscentra.

Gelijktijdige vetverbranding en toning