Verbeter uw welzijn en behaal de beste resultaten in de kortst mogelijke tijd.

Het enige apparaat op de markt dat een comfortabel en aangenaam gevoel geeft door de spieren aan intensief en diep werk te onderwerpen.

Snellere en effectieve resultaten 1 sessie van 20 minuten = 4 uur conventionele training.

I-motion center
I-Motion

Wat is i-motion en hoe het werkt

I-motion EMS is ontwikkeld om een integrale elektrostimulatie uit te voeren, waarbij meer dan 300 spieren tegelijk worden geactiveerd in sessies van 20 minuten.

Het bestaat uit de nieuwste technologie om onverslaanbare resultaten te behalen op het gebied van sportprestaties, spierversteviging, gewichtsverlies, revalidatie, fysieke verbetering, pijnvermindering, enz…

Het I-motion Bio-Jacket, volledig vervaardigd in Spanje, garandeert een perfecte mobiliteit en bedekt het grootste deel van het lichaam waardoor de EMS-golven toegang krijgen tot meer dan de helft van onze 650 spieren.

De elektroden die gebruikt worden in de trainingspakken zijn gemaakt van rubber-koolstof, lichtgewicht en speciaal ontwikkeld voor elektrostimulatie.

De geavanceerde draadloze technologie met bluetooth klasse 1, internationaal goedgekeurd met een radiobereik van 100 meter en een anti-breukcommunicatiebeveiligingssysteem, zorgt ervoor dat u nooit de controle over de gebruiker verliest, wat op zijn beurt veiligheid, efficiëntie en gebruikscomfort biedt.

Het past zich perfect aan het lichaam aan en geeft totale bewegingsvrijheid voor groeps- en multi-groepstraining zonder beperking van het aantal deelnemers.

Verbeter uw bedrijf door de ultieme elektrostimulatietraining aan te bieden.